Wethouder Dirk Jan Knol en voorzitter Stephan Worst. Beeld: CKV
Wethouder Dirk Jan Knol en voorzitter Stephan Worst. Beeld: CKV

Opening nieuw veld

Algemeen Sport

Korfbal

REEUWIJK-BRUG - Zaterdag werd het nieuwe kunstgrasveld bij CKV Reeuwijk feestelijk geopend. Om 12.00 uur sprak wethouder Knol mooie woorden. Als wethouder Sport moest hij ook laten zien dat hij een balletje kan gooien. Hij deed dit met verve en al zijn eerste worp vloog in het mandje. Hierdoor kwam de druk bij voorzitter Stephan Worst te liggen. Hij bezweek niet en wist ook de bal in het mandje te leggen. Hiermee was het veld officieel geopend. 

De barbecue ging aan en onder het genot van een hapje en drankje kon in het zonnetje gekeken worden naar de wedstrijden. 

Na de wedstrijd van het eerste, die helaas nipt verloren, was er nog een onthulling: oud-voorzitter en erelid Jan Kwakernaak mocht een bord onthullen met de naam van de velden: het Kwakerplein. 

Daarmee was de dag nog lang niet afgelopen en werd begonnen met de loterij. Dankzij de sponsoring van vrijwel alle winkeliers in Reeuwijk was er een erg grote en mooie prijzentafel. Dat bleek ook wel uit het aantal verkochte loten: bijna 1.100!

Ter afsluiting van de dag was er nog een feestavond in de kantine, waar er nog werd doorgefeest tot in de late uurtjes. Al met al een schitterende dag, niet alleen door de zon, maar ook door fantastische sfeer bij een groeiende en bloeiende vereniging!

Jammie. Lekkere snoepjes! Beeld: CKV
In het mandje! Beeld: CKV
Beeld: CKV