Juvat komt naar Bodegraven. Beeld: Buurtsportcoaches Sport en Welzijn
Juvat komt naar Bodegraven. Beeld: Buurtsportcoaches Sport en Welzijn

Kom je mee buiten spelen?

Algemeen Agenda Jeugd Sport

BODEGRAVEN - Woensdagmiddag 14 juni is De Nationale Buitenspeeldag. Deze dag staat -zoals de naam al zegt- geheel in het teken van buitenspelen. Het Raadhuisplein in Bodegraven wordt die middag omgetoverd naar één groot speelparadijs. Met onder andere twister XXL, een vak vol stoepkrijt en nog veel meer leuks. Iedereen is welkom om deze middag gezellig te komen spelen.

De buurtsportcoaches van Sport en Welzijn hebben ook Juvat Westendorp uitgenodigd om met jullie mee te spelen. Wellicht dat je hem kent als acteur, presentator of als danser. De inloop is vanaf 13.00 uur en het evenement start om 13.30 uur. 

Daarnaast wordt het NK Knikkeren en het NK Stoepranden georganiseerd. Deze wedstrijden vinden ook plaats op het Raadhuisplein. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Om hieraan deel te nemen is het belangrijk dat je je inschrijft via www.senw-br.nl/tickets. Zorg dat je om 13.15 uur aanwezig bent, zodat de wedstrijden op tijd kunnen starten. Wie weet mag jij door naar de finale en word je de beste van heel Nederland!

Deelname aan de activiteiten is gratis. Daarnaast zorgt Hortus Populus nog voor een gezonde snack en wat te drinken. De buurtsportcoaches hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen er met veel kinderen een feestje van te maken.