Bezoekers in de tuin van een deelnemende kunstenaar. Archiefbeeld: Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk
Bezoekers in de tuin van een deelnemende kunstenaar. Archiefbeeld: Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

66 kunstenaars op 35 locaties

Algemeen Agenda Cultuur

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Op zaterdag 20 en zondag 21 mei is tijdens de Atelier Kunstroute op 35 locaties werk te zien van 66 kunstenaars uit Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Zwammerdam en Waarder.

De meeste disciplines uit de beeldende creatieve wereld zijn vertegenwoordigd. Twee en drie dimensionaal werk zijn in verschillende stijlen gelijk verdeeld. Er is veel figuratief werk te zien. Portretten en diervoorstellingen zijn geliefd naast landschappen en onderwerpen uit de natuur. Ook gestileerd en volledig abstract werk heeft enthousiaste beoefenaars. Om de feestvreugde te vergroten zijn tijdens de Kunstroute op sommige locaties muziekoptredens. Ook nemen diverse winkeliers deel aan de etalagekunst en hebben een kunstwerk in hun etalage tentoongesteld.

Routes

Tussen 11.00 en 17.00 uur kunt u verschillende routes volgen die langs de verschillende locaties voeren. De locaties zijn herkenbaar aan een banier aan de weg. Routegidsjes zijn te verkrijgen bij het Groene HartHuys, het Evertshuis, het VVV/Kaasmuseum, de deelnemers aan de kunstroute en bij diverse winkeliers die meedoen met ‘Kunst in de etalage’. Of u kijkt op www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl voor meer informatie.