Afbeelding

Communicatievrijwilliger gezocht bij Hortus Populus

Algemeen Vrijwilliger gezocht

BODEGRAVEN - De Hortus Populus groeit en is steeds meer verweven in de gemeenschap van onze gemeente. Om een netwerk op te bouwen en de relatie vast te houden en te versterken, zoekt de Hortus Populus een communicatiemedewerker.

Mensen kennen de Hortus door de verkoop van groenten geteeld zonder chemicaliƫn. Maar dat is maar een deel van wat er gebeurt. De Hortus is ook een oefentuin hoe een meer duurzame wereld eruit kan zien. De relaties die er zijn moeten worden vastgehouden en versterkt. Met meer lokale bedrijven de Hortus Populus een relatie opbouwen, ook om financieel sterker te komen staan. Daar is gerichte communicatie voor nodig. Voelt u zich verbonden met de visie van de Hortus Populus en wat zij doen om die tastbaar te maken? En wilt u helpen om alles uit te dragen zodat de verwevenheid met de lokale gemeenschap nog sterker en meer zichtbaar wordt? Voor uw inzet is een kleine vergoeding mogelijk.

U vindt meer informatie op www.hortuspopulus.nl en ook op de sociale media kanalen, ook kunt u mailen naar info@duurzaambodegravenreeuwijk.nl of Esther van den Bor, 06 2917 3341