Ondernemer Evert Oosterwijk. Beeld: Regiobank
Ondernemer Evert Oosterwijk. Beeld: Regiobank

Zakelijk financieren nu ook bij RegioBank

REEUWIJK-BRUG - Zakendoen begint bij RegioBank met een persoonlijk gesprek. Want ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of de ondernemer nu een eigen winkel heeft of bestuurder is van een vereniging. RegioBank helpt lokale ondernemers en bestuurders. Zakelijk financieren kan nu ook bij RegioBank.

 

"Zakelijke klanten krijgen bij ons altijd persoonlijke aandacht. Ze kunnen bij ons binnenlopen zonder afspraak. We willen de klant echt leren kennen. Daardoor kunnen we goed meedenken met hun financiële vraagstukken. Bij ons vinden ze betalen, sparen en nu ook lenen onder één dak. Verder bieden we overige diensten zoals een zakelijke overstapservice en vaste en mobiele betaalautomaten. Hierdoor kan een ondernemer echt voor al zijn zaken bij ons terecht”, aldus Phielix Verzekeringen B.V.

 

Ondernemer Evert Oosterwijk

"In 2020 ben ik gestart met het detacherings- en uitzendbureau Zorgkanjers. Zorgkanjers is gevestigd in Reeuwijk en wij detacheren gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers die een hart hebben voor de zorg. Het voordeel van detacheren is, dat de zorgprofessional in dienst is van Zorgkanjers. Wij detacheren ook per dagdeel, zoals je misschien gewend bent in de uitzendbranche. Zorgkanjers zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn bij de RegioBank terechtgekomen via onze boekhouder Phielix Consultants en de combinatie met de RegioBank en Phielix Verzekeringen bevalt uitstekend."

 

Over RegioBank

RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Phielix Verzekeringen B.V., Zelfstandig Adviseur RegioBank, via info@phielixgroep.nl of 0182-395588.

Evert Oosterwijk. Beeld: Regiobank