Gelaten RVC

Algemeen Sport

Voetbal

REEUWIJK-DORP - Afgelopen zaterdag bleek dat het zonnige weer op deze middag het mooiste was, waarvoor het trouwe publiek naar het Kaagplein was gekomen. Ook de bezoekende club Legmeervogels was het bekijken zeker waard.

De tegenstander liet zien dat die er nog vol voor ging om te proberen een plaats te stijgen en zo een betere uitgangspositie te krijgen in de nacompetitiewedstrijden. Zet daar een ploeg tegenover die vier basisspelers mist en dat al enkele weken weet dat het gedegradeerd is en het verschil is al duidelijk. RVC’33 heeft door de lijst met beschikbare spelers ook in de opstelling moeten wijzigen

In de eerste minuten was de intentie al duidelijk van Legmeervogels. Er werd vol op de aanval gespeeld en RVC werd goed teruggedrukt en vroeg onder druk gezet. Het resulteerde in een 0-2 ruststand. Na rust heerste eigenlijk hetzelfde beeld: RVC hield zich met hard werken dichtbij, maar was zelf onvoldoende in staat de bal in de ploeg te houden. De 0-3 viel uit een zelf zeer zwak ingespeelde pass door het centrum. Vlak voor tijd werd de nederlaag vastgesteld op 0-4 na een mooie lob.