Meldpunt Horeca Overlast stopt per 8 mei.
Meldpunt Horeca Overlast stopt per 8 mei. Foto: Pexels

Ingezonden brief

Meldpunt Horeca Overlast stopt 8 mei

BODEGRAVEN - Afgelopen woensdag is bij de Commissie Bestuur en Financiën de horeca overlast ter sprake gekomen. Vanavond wordt tussen 20.00 uur en en 23.00 uur duidelijk hoe het gaat uitpakken.


Het is de bedoeling dat er camera's bij het kruispunt Wilhelminastraat / Prins Hendrikstraat komen. Hier vindt heel vaak overlast plaats Wellicht helpt dit enigszins. Voor alle duidelijkheid: het gaat hier om overlast op deze locatie en niet vanuit BAAS. Die doen juist erg hun best! En dat geldt ook voor Joy'Si. Er zijn dus naast alle meldingen met klachten ook lichtpuntjes te melden.


Zo eindigt Meldpunt Horeca Overlast na een klein jaar met een positieve noot ter afronding. Want naast de overlast die bezoekers veroorzaken, bieden cafés ook veel gezelligheid voor velen die gewoon een avondje uit willen.


We willen alle melders bedanken en de bewoners die overlast ervaren sterkte wensen. Verder zouden de we het wel fijn vinden als er een nieuw Meldpunt komt dat verdergaat met deze zaken. Dat kan wat ons betreft ook binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden opgezet. Wij, de pioniers op dit gebied, nemen nu afscheid. We wensen iedereen een fijne zomer toe!


Initiatiefnemers Meldpunt Horeca Overlast