Afbeelding
Foto: Alzheimer Nederland

Alzheimer Café Reeuwijk

maandag 21 november 2022 19:30 t/m 21:00

Locatie:           De Reehorst, locatie De Spil, Poelruit 12 Reeuwijk

Tijd:                 19:30 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur 

Thema:            De feestdagen & dementie 

Kerstdiners en sinterklaasvieringen liggen weer in het vooruitzicht. Hoe ga je om met de drukte en prikkels van de decembermaand? Hoe doseer je dit en hoe ga je hiermee om? U krijgt praktische tips en tricks.

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Reeuwijk en Bodegraven een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplek waar informatie, tips/adviezen en ervaringen worden gedeeld over leve met dementie en de gelegenheid wordt geboden vragen te stellen. Elke maand is er een ander thema met een spreker, en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedereen die met dementie te maken heeft is van harte welkom.

Meer informatie en de jaaragenda vindt u op: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland