Tarieven


Kijk op Bodegraven-Reeuwijk wordt wekelijks op woensdag verspreid in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Zwammerdam en Hekendorp. De oplage is 18.000 exemplaren.

NB: De wereld is de laatste tijd turbulent en dat heeft zijn weerslag op de productiekosten van de krant. Daarom rekent Kijk op Bodegraven-Reeuwijk tijdelijk 5,5% toeslag op alle onderstaande tarieven.


Populaire advertentieformaten

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest populaire advertentieformaten met bijbehorende prijzen, gebaseerd op het basistarief. Liever een ander formaat? Dat kan! De prijs wordt dan naar verhouding aangepast.

Afbeelding


Wie vaker adverteert, krijgt korting op het basistarief!

Afbeelding


Extra opvallen?

Plaats uw advertentie op de voorpagina, pagina 3 of de achterpagina! In verband met de beperkte beschikbaarheid geldt voor deze pagina’s een toeslag.

Voorpagina: 4 x tarief
Pagina 2: 1,2 x tarief
Pagina 3: 2 x tarief
Achterpagina: 2 x tarief


Voordeel voor non-profit

Voor niet-commerciële instellingen en (sport)verenigingen hanteert Kijk op Bodegraven-Reeuwijk een non-profittarief. Niet-commerciële instellingen en (sport)verenigingen ontvangen standaard 32,5% korting op het basistarief.


Bereik buiten de gemeentegrenzen

Kijk op Bodegraven-Reeuwijk heeft een samenwerking met DPG Nederland. Daardoor kunnen wij eenvoudig voor u de advertentie doorplaatsen in maar liefst 130 andere huis-aan-huistitels waaronder Goudse Post, Woerdense Courant, Alphens Nieuwsblad, Gouwe Koerier en Hart van Holland. Ook doorplaatsingen naar landelijke dagbladen als AD (regionaal), Trouw en  Volkskrant zijn mogelijk. Prijzen op aanvraag.


Advertorials

Een advertorial is een commercieel artikel dat eruit ziet als een redactioneel artikel. Boven een advertorial staat 'gesponsorde tekst'.

Tarieven bij aanlevering van tekst en foto:

1/4 pagina (ca. 300 woorden) € 259,- excl. btw

1/2 pagina (ca. 680 woorden) € 499,- excl. btw

Meerprijs indien interview door KOBR: € 125,- excl. btw

Andere formaten in overleg.


Reserveren

Deadline reserveren: maandag 12.00 uur. Na die tijd kan plaatsing niet gegarandeerd worden.


Aanleveren

• Kant-en-klaar materiaal: uiterlijk maandag om 17.00 uur (als certified pdf (NewspaperAds1v4))

• Indien de advertentie door ons opgemaakt wordt: uiterlijk vrijdag 13.00 uur tekst en beeld aanleveren. Tekst bij voorkeur aanleveren in Word en beelden separaat als jpg-bestand van circa 1 Mb.

De genoemde prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2022. Tarief is inclusief opmaak, full-colour, maar exclusief 21% btw. Op alle genoemde prijzen is tijdelijk een 5,5% toeslag van toepassing.