Afbeelding
Foto: Grazina Lomovskaja

Fleetwood Mac: The Incredible Story door The Cosmic Carnival

vrijdag 4 november 2022 20:00 t/m 22:00

The Cosmic Carnival (winnaar van de Grote Prijs van Nederland) neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac. Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/ Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.  

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag één van de best verkochte albums aller tijden.  

VRIJDAG 4 NOVEMBER 2022

AANVANG 20:00 uur

Website: https://www.evertshuis.nl/fleetwood-mac-the-incredible-story 

Locatie

  • Evertshuis

    Julianastraat 4
    Bodegraven