Beeld: pexels.com
Beeld: pexels.com

De Reeuwijkse Hap

zaterdag 10 december 2022 17:30

REEUWIJK - Het dagelijks leven is een stuk duurder geworden. Landelijk is zichtbaar dat het hierdoor soms lastig is om in de eerste levensbehoeften te voorzien. Dit zal in Reeuwijk niet anders zijn. Ook kunt u zich - te midden van Reeuwijkers – toch eenzaam voelen. De Hervormde Gemeente van Reeuwijk wil hier graag bij helpen. Daarom starten zij met een nieuw initiatief: de Reeuwijkse Hap. Iedere tweede zaterdag van de maand maken ze een menu klaar waar u van kunt komen genieten in de Ichthuskerk. U kunt er lekker eten én andere mensen ontmoeten, dat is alleen maar fijn. De kerk staat in de buurt, maar we willen er vooral voor de buurt zijn. De eerste Reeuwijkse Hap wordt op 10 december, tussen 17.30 en 19.30 uur geserveerd. 

Voor wie

De maaltijd is voor iedereen die het economisch gezien niet zo makkelijk heeft en/of het fijn vindt om andere mensen te ontmoeten.

Wat

U krijgt een eenvoudig driegangendiner.

Informatie en aanmelden

U kunt zich tot uiterlijk vijf december aanmelden via 06-12024538 of dereeuwijksehap@hervormdreeuwijk.nl

Vervoer

Als het voor u moeilijk is om te komen, dan kunt u worden gehaald en thuis gebracht.

Kosten

Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro. Als dit een bezwaar is, kunt u dit de organisatie laten weten.  De kosten mogen nooit een belemmering zijn.