Afbeelding
Foto: Wonen bij September

Kerstmarkt

zaterdag 10 december 2022 11:00 tot 15:00

Heeft u ook zo’n zin in Kerst? Dat gevoel, heerlijk samenzijn met de mensen die je lief hebt? 

Wij helpen u daarbij. Want wilt u Kerstinspiratie opdoen, de allerleukste kerstsnuisterijen bekijken en kopen en ondertussen heerlijke warme chocolademelk drinken, kom dan naar de leukste kerstmarkt van Bodegraven. 

Bij Wonen bij September, Willem de Zwijgerstraat 20 in Bodegraven, zijn op 10 december van 11.00 tot 15.00 uur gezellige kraampjes te bezoeken. Van kerstbomen tot kerststukjes, van vintage tot nieuw en van mooi tot grappig. Voor een mooi prijsje vindt u hier de leukste en sfeervolste kerstspulletjes voor in huis. Daarnaast zingt ons kerstkoor warme kerstliedjes om u alvast in de stemming te brengen. 

Bij September Bodegraven wonen ouderen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Zij wonen in ons kleinschalige woonhuis waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. 

De opbrengst van deze kerstmarkt komt geheel ten goede van ons woonhuis. Dit gaat namelijk naar een BraintrainerPlus. Dit is een hulpmiddel om het denkvermogen en het geheugen van ouderen en mensen met - beginnende - dementie of Alzheimer te stimuleren. 

Iedereen is van harte welkom. Kom langs en geniet!

Team van Wonen bij September