Afbeelding
Foto: Alzheimer Nederland

Alzheimer Café Bodegraven - Ontmoetingsplek voor iedereen die met dementie te maken heeft

maandag 12 december 2022 19:30 t/m 21:00

Locatie:           Huis van Alles, Vromade 1B (ingang: indoorweg) Bodegraven

Tijd:                 19:30 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:15 uur 

Thema:            De kracht van muziek

Deze avond gaat over de wonderbaarlijke invloed en toepassing van muziek bij dementie. Hoe werkt dat precies in de hersenen en wat kan jij doen? U krijgt goede voorbeelden hoe u dit kunt stimuleren en inzetten.

Maandelijks wordt er op de derde maandag van de maand afwisselend in Gouda, Reeuwijk en Bodegraven een Alzheimer Café georganiseerd. Dit is een ontmoetingsplek waar informatie, tips/adviezen en ervaringen worden gedeeld over leve met dementie en de gelegenheid wordt geboden vragen te stellen. Elke maand is er een ander thema met een spreker, en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Iedereen die met dementie te maken heeft is van harte welkom.

Meer informatie en de jaaragenda vindt u op: 

https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-holland