Afbeelding
Foto: Facebookpagina Coen Stegeman

Roofvissen voor KiKa editie 3

zondag 25 februari 2024 8:30

Zondag 25 februari 2024 roofvissen voor KiKa. Baars, Snoek en Snoekbaars. Deze dagen hebben wij voor bijna alle problemen een oplossing. Helaas tegen deze vreselijke ziekte nog niet. Dagelijks moeten vechten tegen deze ziekte is vreselijk.

Met dit visevent wil ik samen met jullie zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. De deelname kost €32,50,- per persoon. Dit gaat 100% naar KiKa. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers dus wees er snel bij!Wil je mee doen?Mail dan je gegevens naar coen4kika@hotmail.com. Voor dit event zijn er geen restricties qua gebied. Heb je geen geldige pas, dan kunnen wij je aanmelden voor 1 dag. Het is roofvis dus Baars, Snoek en Snoekbaars tellen. Van deze vissen tellen de 3 grootste maten.
Verder details volgen de 25e zelfs. Mocht het event om wat voor reden dan ook geannuleerd worden, volgt er geen restitutie.
Onthaakmat en meetlint graag zelf voor zorgen. Vissen vanaf de boot of bellyboot mag niet om iedereen een gelijke kans te geven.De aanmelding is pas definitief na ontvangst van het aanmeldbedrag.

Bron: Facebookpagina Coen Stegeman

Locatie