Afbeelding
Foto: evertshuis.nl

Bodegraafse Balie met Frank Rijkaart

dinsdag 19 maart 2024 20:00 tot 21:00

Het Evertshuis is een evenement rijker: vanaf het nieuwe theaterseizoen in september vindt er tweewekelijks een gespreks- en debatavond plaats, met een interessante gast die bij actuele maatschappelijke trends aansluit. De eerste pilots van de Bodegraafse Balie zijn op 19 en 26 maart. Het gesprek is in het Grand Café van het Evertshuis. Het publiek kan diverse vragen stellen en kan met zowel de inleider als met elkaar in debat gaan.

Op dinsdag 19 maart is Frank Rijkaart te gast. Hij werd afgelopen jaar gedeputeerde in de provincie Zuid-Holland voor de BBB, met ook agrarische zaken in zijn portefeuille. Hij vertelt over zijn ambitie, wat hij zoal tegenkomt en wat hij voor zijn eigen gemeente kan betekenen.

Respect
De avonden van de Bodegraafse Balie zijn vrij toegankelijk. De avonden beginnen om 20.00 uur, eindigen om 21.00 uur waarna aan de bar nog kan worden nagepraat. Er is een team van 5 gespreksleiders die garanderen dat het gesprek op een waardige en respectvolle wijze zal verlopen. Vanaf het nieuwe theaterseizoen zullen zij bij toerbeurt een gast uitnodigen en de avond leiden. Suggesties voor gasten zijn welkom via info@evertshuis.nl.

Ontmoeten
Het idee van de Bodegraafse Balie is geïnspireerd op de debatcentra in veel steden, waar mensen rond allerlei onderwerpen elkaar kunnen ontmoeten in gesprek, op basis van goede informatie. De formule past ook goed in de ambitie van het Evertshuis om zich te ontwikkelen in de richting van het Story House concept.

Aanvang: 20:00 uur 

Entree: gratis

Bron: Evertshuis

Locatie