Maya van Es.
Maya van Es. Foto: WSP Midden-Holland

Kennismaken met de leukste bedrijven uit de regio zónder sollicitatiegesprek

woensdag 20 maart 2024 9:00 tot zaterdag 23 maart 17:00

REGIO - Zou je weleens een kijkje achter de schermen willen nemen bij verschillende bedrijven? Gewoon om te zien wat voor werk er allemaal is en wat voor bedrijf bij jou past? Dat kan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven (BKBB). 

Rondleidingen en speeddates, een-op-eengesprekken en presentaties: van woensdag 20 tot en met zaterdag 23 maart openen bedrijven in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor werkzoekenden, zij-instromers, studenten en scholieren. “BinnenKijken bij Bedrijven is dé manier om een kijkje te nemen in de keuken en op een laagdrempelige manier kennis te maken met werkgevers uit de regio.”, vertelt projectleider BKBB Maya van Es van het WerkgeversServicePunt(WSP) Midden-Holland. Van Es organiseert BKBB al jarenlang met veel plezier en succes: “De afgelopen jaren zijn er vele mooie matches ontstaan tussen bedrijven en werkzoekenden tijdens de BinnenKijk-dagen.”

Vanaf deze week is de inschrijving voor bezoekers geopend. De deelnemende bedrijven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen vertellen op de website van BKBB wie ze zijn, welke vacatures ze hebben en wanneer je welkom bent om binnen te kijken. Van Es: “Mis deze kans niet en kom binnen kijken bij de deelnemende bedrijven. Wie weet vind jij je droombaan!”

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere vacatures, werkervaringsplaatsen of stageopdrachten? Tot en met 18 maart kun je je aanmelden bij het bedrijf of de bedrijven van je keuze. Na aanmelding ontvang je bericht van de bedrijven zelf. Ieder bedrijf organiseert namelijk zijn eigen BinnenKijk-dag(en) en geeft hier een leuke invulling aan. Blijf ook regelmatig de BKBB website checken, want iedere dag komen er weer nieuwe bedrijven bij!

Vind die leuke baan tijdens BinnenKijken bij Bedrijven op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl.