Pepijn Keppel komt naar Bodegraven.
Pepijn Keppel komt naar Bodegraven. Foto: Privéfoto

In gesprek met Pepijn Keppel: Een inclusieve sportwereld

donderdag 28 maart 2024 20:00

BODEGRAVEN - Spraakmakend schrijver, journalist en ex-topsporter Pepijn Keppel komt naar bibliotheek De Groene Venen in Bodegraven! Op 28 maart vertelt hij over zijn topsportcarrie`re en neemt hij je mee in zijn belevingswereld. Wat gebeurt er als je niet kan voldoen aan het plaatje van een topsporter? Het belooft een avond vol nieuwe inzichten te worden, niet alleen over de sportwereld, maar ook over het ontdekken van je eigen identiteit in uitdagende situaties.

Tijdens de avond deelt Pepijn Keppel zijn persoonlijke verhaal en duikt hij dieper in zijn debuut “De Laatste Man.” Dit schrijnend, maar moedig en ontroerend relaas werpt licht op zijn zoektocht naar een eigen identiteit in een onveilige omgeving. Laat je meeslepen door zijn theatrale vertelling over zijn tijd als topsporter en ontdek de wereld achter het traditionele beeld van wat een topsporter zou moeten zijn. Na de lezing gaat Pepijn Keppel in gesprek met het publiek. Via een informeel dialoog wordt er dieper ingegaan op zijn verhaal en kan er samen worden verkend hoe we in onze eigen omgevingen, zoals sportclubs, werkplekken of scholen, een veiligere en inclusievere sfeer kunnen cree¨ren.

Pepijn Keppel (1996) is schrijver, journalist voor De Groene Amsterdammer, columnist voor Trouw, ex-topsporter en milieuwetenschapper. In april 2022 debuteerde hij met zijn non-fictieboek De laatste man, over zijn coming-out in de topsport. Eerder werkte hij onder andere voor NRC Handelsblad, Follow the Money en Vrij Nederland.

Het boek “De Laatste Man” is deze avond ook te koop en wordt gesigneerd door Pepijn.

De a vond is van 20.00 tot 21.30 uur in het Evertshuis. Toegang is gratis. Aanmelden of meer informatie, mail naar rkurpershoek@stichtingidb.nl. Deze avond wordt georganiseerd door Stichting iDb en Bibliotheek de Groene Venen.