Jam Fever: open podium voor iedere muzikant!
Jam Fever: open podium voor iedere muzikant! Foto: De Zon Bodegraven

Jam Fever

vrijdag 12 april 20:00 - 23:55

Vrijdag 12 april : Jam Fever met special guest : Painted Black

Aanstaande vrijdag, 12 april, is het weer tijd om lekker samen muziek te maken tijdens ons maandelijkse Jam Fever feestje. Afgelopen maand zorgden de mannen van les Grunges voor een spetterende opening waarna deze ervaren rotten iedereen mee op sleeptouw namen voor een heerlijke jam avond.

Deze maand is het opnieuw de beurt aan Paintend Black om de avond te openen. In 2023 stonden zij ook al eens bij ons op het podium en ook deze keer verwachten we veel van hun 30 minutes of fame. Tijdens dit swingend miniconcert spelen deze ervaren muzikanten lekkere gitaarrock, dansbare pophits en melodieuze ballads van de seventies tot nu. Zowel de guitar heroes als de rockchicks staan op het repertoire, met een voorliefde voor duetten en meerstemmige nummers. Van classics van Crosby, Stills, Nash & Young en the Eagles, tot recente hits van Nothing but Thieves en Son Mieux. 

Blijf dus niet op de bank hangen maar kom gezellig om 20:00 uur naar De Zon voor een mooie live ervaring. Of wil je misschien helpen bij de organisatie? Ook dat is mogelijk.

Je bent altijd welkom voor een plekje achter de bar, de techniek of wat dan ook.

Tot vrijdag 12 april, en de entree is natuurlijk zoals altijd gratis.