Afbeelding
Foto: Adobe Stock

Rommelmarkt in Reeuwijk-Dorp

zaterdag 13 april 2024 0:01

REEUWIJK-DORP - Zaterdag 13 april vindt de jaarlijkse rommelmarkt plaats op het plein voor de Hervormde kerk in Reeuwijk-Dorp. Om half negen zwaait het hek open en is het publiek welkom.

Uiteraard is er het vertrouwde aanbod van rommelmarktspullen, zoals kleding, speelgoed, kleine meubelen, elektra, antiek, curiosa, boeken en vele huishoudelijke artikelen. Ook is er een divers aanbod van bloemen en planten waaronder perkgoed. Voor de hongerige magen is er eten en drinken verkrijgbaar.

De opbrengst van de rommelmarkt is voor een deel bestemd voor renovatie van het verenigingsgebouw naast de Dorpskerk, een ander deel is voor een gemeentelijke toerustingscursus. Een tiende deel heeft een diaconaal doel en zal gaan naar Christian Refugee Relief die vluchtelingen opvangt op Lesbos.

De markt gaat open om 8.30 uur en duurt tot 14.00 uur. De locatie van de markt is het kerkplein voor de Dorpskerk, Kerkweg 2. 

Locatie