Marcel Koetsier & Esther van der Linden heten u van harte welkom bij de Zenechi spirituele beurs.
Marcel Koetsier & Esther van der Linden heten u van harte welkom bij de Zenechi spirituele beurs. Foto: Eigen foto

Zenechi spirituele beurs

zondag 21 april 2024 10:30

REEUWIJK-BRUG - Op zondag 21 april vindt de Zenichi Spirituele Lifestylebeurs in zalencentrum de Brug plaats. Wegens het enorme succes van de voorgaande edities is beurs groter dan de voorgaande Spirituele Lifestyle beurzen van Zenichi en daar zijn de organisatoren Marcel Koetsier en zijn partner Esther van der Linden meer dan trots op. 

Kom ervaren wat er te beleven is op het gebied van Lifestyle van lichaam en geest. Het aanbod varieert van massages tot healing. Er zijn natuurlijke producten zoals thee, honing, aloe vera en olijfolie. Bij de spirituele aanbieders kan je terecht van fotolezer, via handlezer tot waterlezer en zandlezer. Maar ook ondersteunende producten zoals edelstenen, sieraden, kaartendeks, kunst en krachtvoorwerpen zullen niet ontbreken.

Marcel en Esther kennen alle aanbieders persoonlijk. Zij zijn eigenaar van Zenichi Spiritueel Centrum in Alphen aan den Rijn waar ze zowel 1 op 1 behandelingen geven als cursussen in groepsverband. Hierdoor hebben ze een mooi netwerk opgebouwd. De verbinding die gemaakt wordt tussen de locatie, de aanbieders en bezoekers vinden zij belangrijk. Daarmee creëren zij een huiselijke en gemoedelijke sfeer waardoor de beurs goed toegankelijk is voor jong en oud. Deze ervaring willen ze graag met jou delen. De eerste 50 bezoekers ontvangen een goed gevulde goodiebag.

De beurs is van 10.30 tot 17.30 uur. Toegang is 5 euro.