Fietst u ook mee?
Fietst u ook mee? Foto: Wim de Boevère

Fiets mee met SenW

dinsdag 23 april 2024 9:30

BODEGRAVEN- REEUWIJK - Ontmoet 23 april nieuwe fietsmaatjes tijdens een gezellige fietstocht van 25 á 30 kilometer door het Groene Hart en kom op plekken die voorheen misschien nog onbekend waren! De fietstocht wordt georganiseerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. 

De route start om 09.30 uur bij het Evertshuis in Bodegraven en gaat via het Fort Wierickerschans richting Waarder. In Waarder is een tussenstop met een drankje en een moment om even gezellig met elkaar te praten. Na dit pauzemoment gaat de fietstocht naar Reeuwijk en terug naar het Evertshuis.  

Bij de start word er een routebeschrijving meegegeven. De route wordt via knooppunten aangegeven en is op eigen verantwoording te fietsen.

Deelname kost 3 euro per persoon. Aanmelden kan via www.senw-br.nl/agenda of bel naar 0172-727880.