Afbeelding
Foto: volksvermaakreeuwijk.nl

Reeuwijk op z’n kop tijdens Koningsnacht en -dag!!

vrijdag 26 april 2024 0:01

REEUWIJK-BRUG - Vrijdag 26 en zaterdag 27 april is het weer zover: Koningsnacht en -dag in Reeuwijk. Stichting Volksvermaak heeft weer een vol programma samengesteld, wat start op vrijdag om 17.00 uur. In de avond treden Raymon Hermans en Peter Beense op. Ook treedt de geweldige band Vangrail op, wat een garantie is voor een gezellig feest. 

Koningsdag gaat van start met een kindervrijmarkt rondom winkelcentrum Miereakker. Er zijn ook meerdere springkussens opgesteld waar op gesprongen kan worden. In zalencentrum De Brug wordt ook niet stilgezeten. Daar geven de Vlister zangers in de ochtend een optreden onder het genot van het welbekende oranjebittertje. In de middag wordt het zalencentrum omgetoverd tot een kinderdisco, waar de jeugd hun dansmoves kan laten zien. Vanaf 15.00 uur gaat het feest op het buitenpodium weer verder. Gedurende de middag/avond zijn er diverse optredens van Marco Schuitmaker, John de Bever, Wilbert Pigmans, het Feestteam, Feestnation en Irvine! DJ Jor-D draait alles aan elkaar. 

Check de social media voor de complete line-up en de tijden. Met z’n allen maken we er ook dit jaar in Reeuwijk weer een knallend feest van!

Sinds 2017 organiseert Volksvermaak Reeuwijk Koningsdag in Reeuwijk-Brug. We hebben geprobeerd de oude elementen te koppelen met nieuwe elementen om er een geslaagd feest van te maken. De afgelopen jaren is Koningsdag gegroeid en we hebben gemerkt dat er behoefte is aan een Koningsnacht, vandaar dat we in 2023 voor het eerst een Koningsnacht organiseren. De evenementen zijn gratis te bezoeken en er is geen ticket voor nodig. 

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Volksvermaak Reeuwijk