Afbeelding
Beeld: Malte Müller

Patrick Nederkoorn & Sjoerd Groeskamp – Overvloed

vrijdag 5 april 2024 20:00

In een tijd waarin het ene alarmerende rapport over het klimaat het andere opvolgt, bundelen fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn hun krachten. In de voorstelling Overvloed doen ze cabaret, klimaat en wetenschap in de blender. De uitkomst is een theatervoorstelling waarin je wordt meegenomen in hun verbeelding van de toekomst. En waarin met humor duidelijk wordt wat de gevolgen van klimaatverandering zijn.? 

Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt? 

Tickets bestellen? Ga naar https://www.evertshuis.nl/patrick-nederkoorn-sjoerd-groeskamp

VRIJDAG 5 APRIL 2024

CABARET

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 22,50 incl. drankje

Beeld: Malte Müller


Locatie