Afbeelding
Foto: Huis van Alles Driebruggen

Kinderkledingruilbeurs (kleding uitkiezen)

zaterdag 6 april 2024 10:00 tot 12:00

Hergebruik van kinderkleding met gesloten beurs staat centraal op de halfjaarlijkse kledingbeurs in Driebruggen. Op vrijdag 5 april van 15.00/20.00 uur, kan de kleding ingeleverd worden en op zaterdag 6 april van 10.00/12.00 uur kan een keuze gemaakt worden uit de aangeleverde kleding. Hoe werkt het:

Lever vrijdagmiddag /avond kinderkleding (maat 56 t/m 176 in dat netjes, schoon, heel en gesorteerd is); je krijgt dan een bonnetje en daarmee kan je op zaterdag vanaf 10.00 uur komen uitzoeken. Kies op zaterdagmorgen de kleding die leuk en geschikt is voor je kind. Heb je niets ingeleverd ben je welkom vanaf 11.00 uur. 

De voordelen: Je bespaart geld, want je ruilt. Meer ruimte in je huis. Je voelt je goed want je doet iets goeds voor jezelf en anderen.

Als je een kleine bijdrage over hebt kun je die in een pot stoppen voor verbeteringen van de kledingruilbeurs. Kleding wat overblijft wordt geschonken aan een goed doel (zoals Oekraïne en stichting schoenendoos). Meer info: ruilbeurzendriebruggen@hotmail.com.

Bron: https://huisvanalles.nl/agenda/kinderkledingruilbeurs/

Locatie