De nieuwe tankauto van het brandweerkorps Reeuwijk-Brug.
De nieuwe tankauto van het brandweerkorps Reeuwijk-Brug. Foto: Lars van der Toorn, Brandweer Hollands Midden 

Nieuwe tankautospuit voor brandweervrijwilligers Reeuwijk

zaterdag 6 april 2024 10:00

REEUWIJK-BRUG - De brandweervrijwilligers van de kazerne Reeuwijk hebben een nieuwe tankautospuit gekregen. Die willen ze graag aan het publiek laten zien. 

Open dag zaterdag 6 april  
Ter ere van het nieuwe voertuig zet de kazerne op zaterdag 6 april de ‘deuren open’. Iedereen is welkom van 10.00 tot 14.00 uur op het terrein van De Brug (overzijde kazerne). Een mooie kans om kennis te maken met de mens en het materieel achter de brandweer.

Werving
De brandweervrijwilligers zijn en blijven ontzettend belangrijk voor de hulpverlening in Reeuwijk, zonder goed materieel en mensen geen brandweer. Voor iedereen in Reeuwijk die interesse heeft in het boeiende brandweervak is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de enthousiaste brandweerlieden en vragen te stellen, of zich zelfs aan te melden. Meer informatie: www.wordbrandweer.nl.