Afbeelding
Foto: Rapalje

Staconcert Rapalje – 30 Years Breaking Borders

zaterdag 6 april 2024 20:00

Na 30 jaar op de planken gaat Rapalje nog steeds lachend door het leven. Ze zijn vele grenzen overgestoken, reizend in hun kilt hebben ze veel gezien en beleefd. Rapalje is als een familie die bij je over de vloer komt, ieder een eigen karakter, daarbij voelt elk optreden als een geweldig feest en dat is het ook.? 

Rapalje verlegt alle grenzen met deze nieuwe show! Nieuwe nummers, eigen geschreven werk met persoonlijke verhalen in liederen verwerkt. Met 2 Awards op zak voor positiviteit en het brengen van een lach, belooft het voor het publiek een inspirerende avond te worden. 

De nieuwe violist Sebastiaan Hidding neemt letterlijk het stokje over van Dieb en maakt het viertal weer compleet. Let´s sing, dance en have a blast! Let´s celebrate 30 years Rapalje! 

Tickets bestellen? Ga naar https://www.evertshuis.nl/rapalje-30-years-breaking-borders

ZATERDAG 6 APRIL 2024

MUZIEK

AANVANG 20:00 UUR

ENTREE € 22,50 incl. drankje

Locatie