Fiets ook mee met de omloop van het Groene Hart (archiefbeeld).
Fiets ook mee met de omloop van het Groene Hart (archiefbeeld). Foto: Lions Bodegraven

Omloop van het Groene Hart

maandag 20 mei 2024 9:00

BODEGRAVEN - Op maandag 20 mei, tweede pinksterdag, organiseert Lions Club Bodegraven de omloop van het Groene Hart; een fietstocht voor het goede doel. 

Met de opbrengsten uit de inschrijfgelden en sponsoring ondersteunt de Lions Club Bodegraven goede doelen op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten in Bodegraven zoals de Zonnebloem. Ook organiseren de Lions jaarlijks de Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis en zorgen ze voor een attentie met pasen en kerst. 

Op tweede pinksterdag kunt u zich vanaf 09.00 uur aanmelden bij het start- (en tevens eindpunt) op het terras van Grand Cafe De Buren op het Raadhuisplein. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de gekozen afstand fietsen. Er zijn nieuwe, prachtige fietsroutes samengesteld van 25 (met puzzeltocht), 40 en 65 kilometer, langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes door het Groene Hart.

Deelname is 5 euro per persoon, 10 euro voor gezinnen; ongeacht het aantal. Ter plaatse kunt u met pin of contant betalen. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel.

Meer informatie kunt u vinden op lionsbodegraven.nl/omloop-van-het-groene-hart of op de Facebookpagina Lions ClubBodegraven.