Nieuwe locatie Kringloop Oud & Nieuw Bodegraven!

Kringloopwinkel Oud & Nieuw verhuist van de Oud Bodegraafseweg naar de Prins Bernhardstraat. Op 16 oktober om 10.00 wordt de winkel feestelijk geopend met hoog bezoek uit Spanje met een cadeautje voor alle kinderen. Want ook hij weet: hergebruik van spullen is goed voor mens én milieu!

Het waren zeer drukke vakantiemaanden voor Suzanna en Jan Willem Arensman en alle vrijwilligers die hen hielpen. Hun kringloopwinkel aan de Oud Bodegraafseweg moest verhuizen, omdat deze niet voldeed aan het bestemmingsplan van de gemeente. Maar met hulp van diezelfde gemeente vonden ze gelukkig een nieuwe locatie: Prins Bernhardstraat 43B, tussen de scooter- en de welbekende Bandenman in.

De nieuwe plek voldoet aan alle eisen en geeft klanten meer mogelijkheden om gezellig te snuffelen, zoeken, te kletsen of een lekker bakje koffie te drinken. Gezelligheid en sfeer staan voorop bij kringloop Oud & Nieuw, en daarom is er hard gewerkt om de nieuwe winkel weer in te richten met knusse sfeerhoeken en een grote gezellige koffietafel. Na al die arbeid is het dus eindelijk zo ver: op zaterdag 16 oktober om 10:00 uur gaat de nieuwe winkel open. En om dat op een feestelijke manier te doen is er iemand speciaal uit Spanje overgevlogen om de winkel te openen. Hij staat bekend om zijn gulheid, en die gulheid kan hij alleen bereiken door zuinigheid en hergebruik, zodat hij al jaren achtereen in de gelegenheid is om mooie spullen te schenken. Ondanks het feit dat dit de drukste tijd van het jaar is, bleek deze welbekende persoon uit Spanje bereid om de winkel te openen en namens de kringloop aan alle kinderen iets leuks te geven.

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich realiseren dat we goede spullen heel goed kunnen hergebruiken en worden kringloopwinkels daarom steeds belangrijker. Want een klant van kringloopwinkels doet niet alleen zijn portemonnee een plezier, maar ook natuur en milieu. U bent dus op 16 oktober van harte uitgenodigd door Suzanna, Jan Willem en hun vaste schare vrijwilligers!

Waar: Prins Bernhardstraat 43B

Wanneer: 16 oktober 2021

Hoe laat: 10.00 uur

Meer berichten