Logo kobr.nl

Speciaal plekje voor kinderen bij trouwerij juf Rianne

Hekendorp - Opvallend weinig buiten spelende kinderen waren er woensdagmiddag 9 mei te vinden in Hekendorp. Juf Rianne van OBS Goejanverwelle gaf deze dag namelijk haar ja-woord aan haar vriend Frank en de kinderen van haar groep 3 en 4 waren allemaal uitgenodigd.

Met mooie diademen en trouwhoeden op, gestoken in hun mooiste kleding, stonden de kinderen met versierde bogen bij de Commanderije in Montfoort op hun 'top'juf te wachten.

Tijdens de ceremonie werden ook de kinderen door de ambtenaar van de burgerlijke stand welkom geheten. "De kinderen uit mijn klas hebben een speciaal plekje in mijn hart en ik vind het daarom ook heel leuk en belangrijk dat zij op deze belangrijke dag aanwezig zijn," aldus juf Rianne. Voorafgaand aan de bruiloft heeft zij in de klas ook de nodige aandacht aan trouwen besteed. Vele moeders mochten hun eigen trouwjurk in de klas tentoonstellen en er stonden trouwkaarten en touwalbums uitgestald.

Na de plechtigheid was er bij het Kasteel in Montfoort een kinderreceptie met een groot luchtkussen, trouwtekeningen, limonade in een champagneglas en een heerlijke muffin. Juf Rianne had echt aan alles gedacht om het 'haar' kinderen naar hun zin te maken. Nadat de juf met iedereen had geproost, op de foto was geweest en haar mooie jurk door iedereen was bewonderd, zongen de kinderen een speciaal gecomponeerd feestlied voor haar en Frank. Ook kreeg het bruidspaar van ieder kind een prachtige zelfgemaakte marsepeinen roos en een mooi cadeau. Een mooie en bijzondere dag was het die de kinderen niet snel zullen vergeten.

Meer berichten