Logo kobr.nl
Groenteman John van Dijk en OKÉ-klas coördinator Agnes van der Kraan met het eerste groente- en fruitpakket
Groenteman John van Dijk en OKÉ-klas coördinator Agnes van der Kraan met het eerste groente- en fruitpakket (Foto: Wieneke Icke)
Bedrijfsberichten

Steun voor de OKÉ-klas met groente en fruit

Elke week groente en fruit voor de kinderen van de OKÉ-klas. Met deze gulle donatie verraste groenteman John van Dijk van ‘John groente en meer’ in winkelcentrum Broekvelden, het team van Bureau Bousa.

Bodegraven - “Ik doe graag iets extra’s voor kwetsbare groepen” legt John uit. “Als ondernemer wil ik niet alleen op winst gericht zijn. Als ik wat kan betekenen voor mensen die dat nodig hebben dan vind ik dat ook belangrijk. ” In de OKÉ-klas van Bureau Bousa komen kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ook de ouders worden betrokken bij de ontwikkeling van hun kinderen. Coördinator Agnes van der Kraan is dolblij met de donatie van John. “Sinds vorig schooljaar geven we de kinderen alleen nog fruit en groente als tussendoortje. Helaas bleek dat veel duurder te zijn dan een koekje bij de thee! Met ons bescheiden budget werd dat echt een probleem. We zijn daarom heel erg blij met deze schenking. Behalve schoolse vaardigheden willen we de kinderen én hun ouders ook stimuleren om gezonde keuzes te maken. Dankzij John kunnen we dat dit schooljaar blijven doen!”

Meer berichten