Afbeelding

55+ Carnaval in Reedeurp

Algemeen

REEUWIJK-DORP - Afgelopen zaterdagmiddag konden de ouderen van Reedeurp genieten van een gezellige carnavalsmiddag met het thema 'Eurovisie songfestival in Reedeurp'.

Het was een goedgevulde middag met veel artiesten uit ons dorp. Allereerst was er het gesprek met premier Rutte over het naar Reeuwijk halen van het songfestival. Wij hebben toch alles hier in Reedeurp! Verder kwam de voltallige familie van de prins en hofdames op het toneel, van jong tot oud. Ook de Prins en hofdames traden op met songfestivalliedjes. En over de hele middag verspreid zorgden de dansmariekes van de Reedeurpernarren voor fantastische optredens. Zowel de Twinkels, Vonkjes, Sterren, als Vlammen stalen de show met hun show- en gardedansen. Alle opa's en oma's glommen van trots!

De artiest zong ook de sterren uit de hemel en liet de mensen flink meezingen. Tussen de bedrijven door genoten 55-plussers van de prins en hofdames op het podium, maar ook van jeugdprins Sem en zijn hoffies Demi en Fenna, die er prachtig uitzagen in hun lange jurken, en van de Raad van Elf met hun grappen en grollen. De rede werd voorgelezen en de Orde van de Reedeurpenarren werd uitgereikt aan het voltallige bestuur van het Vrouwengilde, die laatst hun 80-jarig jubileum heeft gevierd en een actieve schakel is in het verenigingsleven. Het was een totale verrassing voor iedereen, maar zeer verdiend!

Aanstaand weekend begint het Groot Carnaval met de optocht op zaterdag. Het belooft weer een groots spektakel te worden. Kom kijken en meefeesten!

Beeld: Eric van de Wetering

Afbeelding