Afbeelding

Koop uw Moederdagcadeau dubbel goed: lokaal + fairtrade

Algemeen

BODEGRAVEN-REEUWIJK - Van 2 tot 10 mei doet stichting en werkgroep Fairtrade Bodegraven-Reeuwijk mee aan de landelijke Fairtrade Week. Zij roepen alle inwoners op om hun Moederdag boodschappen 'dubbel goed' te doen: koop lokaal en fairtrade. Juist nu!

Lokale ondernemers hebben het zwaar. De ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk roepen terecht op om hen te steunen en het is mooi om allerlei initiatieven daarvoor te zien. Maar de coronacrisis is wereldwijd. De (veelal kleinere) ondernemers en boeren in het buitenland hebben ook onzekere tijden, meestal minder medische zorg en vrijwel geen sociaal vangnet. Kunnen zij ons nog koffie, bananen of wijn leveren?

Wij roepen de consumenten dan ook op om lokaal producten te kopen die een fairtrade-logo hebben en dus eerlijk zijn geprijsd. Het assortiment van fairtrade producten in supermarkten, kledingwinkels, kappers, WereldWinkels en bloemisten is groot. Zij hebben ook baat bij uw bewuste keuze.

Koop dit jaar dus uw Moederdagcadeau dubbel goed! Verras moeders met heerlijke chocolade, bloemen, cadeautjes of een kappersproduct. Kijk op www.fairtradebodegravenreeuwijk.nl.

Afbeelding

Advertentie

Categorieën