Afbeelding

Van der Spek koopt beurs met ruim 5.000 soorten tuinplanten

Zakelijk

ZEVENHUIZEN - Van der Spek Voordeeltuincentrum heeft weer complete plantenbeurzen opgekocht. Hierdoor profiteren klanten nu van extra voordeel op een extra groot assortiment.

Door deze grote, unieke partij staat het Voordeeltuincentrum bomvol met een grote variatie aan kamerplanten, van klein tot groot, met veel bijzondere soorten. Aangezien het monsters waren, zijn het veel trendy planten van superkwaliteit. “Naast deze kamerplantenbeurs hebben we ook een tuinplantenbeurs, Groen-Direkt, opgekocht die deze week werd gehouden, weliswaar in aangepaste vorm. Ruim 5.000 soorten tentoongestelde tuinplanten van honderden verschillende kwekers komen onze kant op vanaf de beurs. Vanaf vrijdag 28 augustus staat de tuinafdeling helemaal vol met deze beursplanten. Er zitten vooral veel mooie najaarssoorten bij.”

Omdat het monsters zijn, zijn de aantallen per soort wat kleiner, dus zorg dat u er snel bij bent om de meest bijzondere soorten te ontdekken. “Wij zijn erg blij met deze beursaankopen. De timing is perfect, want veel mensen zijn terug van vakantie en willen na de warme weken de tuin weer mooi maken voor de herfst. Dan is het een feest om te snuffelen tussen de honderden karren tuinplanten.”

Nu Van der Spek maar liefst twee plantenbeurzen heeft opgekocht, is het aanbod groter dan ooit: “Zo’n groot en schitterend aanbod hebben we echt nog nooit gehad”, laat Martien van der Spek weten. “De keuze is nu echt reuze en dat voor ongeveer de helft van de normale tuincentrumprijs.”

Advertentie

Categorieën