Afbeelding

Carnavalsweekend in Reedeurp

Algemeen

Reedeurp

Het was weer een super carnavalsweekend in Reedeurp met niet alleen jongerencarnaval op vrijdagavond maar ook Reedeurp on Stage op zondagmiddag. Wat hebben we weer genoten.

Vrijdag was het na twee jaar wachten eindelijk weer zover, jongerencarnaval, het feest voor alle kinderen vanaf groep 7 tot en met de 15 jaar. Dit jaar met het thema ‘wat wil je later worden’. De mooiste creaties zijn voorbij gekomen, van circusdirecteur tot Max Verstappen. Ook dit jaar is er weer veel polonaise gelopen en gehost van links naar rechts. Met optredens van de Vonkjes, dansmariekes en de jeugdraad, jeugdprins Laukens de 2e en zijn hofdames Laura en Lieke was het een groot feest. Ook het liedjesspel gepresenteerd door Prins Koppie van Reedeurp de 1e en zijn hofdames Marieke en Patricia was een groot succes. Iedereen kijkt nu alweer uit naar het volgende jaar!

Zondag 20 maart was het weer tijd voor Reedeurp on Stage. Dé dansmiddag van de dansmariekes van de Reedeurpernarren. Dit jaar met gastoptredens van de Spetters en Donderkopjes van de Krooshappers. Ook groep 8 van dorpsschool de Bron lieten hun dansmoves zien. De middag werd geopend met de groepsdans van de Twinkels, Vonkjes en Vlammen. Met deze fantastische dans beloofde het een middag te worden vol entertainment en dat werd het zeker! Alle groepen straalden op het podium, want ze mochten ze eindelijk weer eens laten zien waar ze al die tijd voor hebben getraind! De meiden hebben genoten en het enthousiaste publiek ook!

Beeld: hoffotograaf Eric van de Wetering

Advertentie

Categorieën