Het team van Westerhuis Notarissen.
Het team van Westerhuis Notarissen. (Foto: Steinhoevemedia)
Bedrijfsberichten

Westerhuis Notarissen doet mee aan de Dag van het Erfrecht op 17 juni 2022

GOUDA

Heeft u al een (levens)testament? En zijn uw (levens)testament en/of huwelijkse voorwaarden nog up-to-date? Op vrijdag 17 juni kunt u het laten controleren bij Westerhuis Notarissen op de Dag van het Erfrecht.

Iedere levensfase is anders. Misschien heeft u kinderen of kleinkinderen gekregen, heeft u een andere woning gekocht of bent u hertrouwd en hebt u kinderen uit een eerdere relatie. Al deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat uw situatie verandert en dat kan gevolgen hebben voor uw (levens)testament. Ook zijn er jaarlijks veranderingen in de wet die eventueel aanpassingen met zich meebrengen.

De Dag van het Erfrecht is in het leven geroepen om het belang van deskundige begeleiding bij erfenissen onder de aandacht te brengen. Het is belangrijk dat u tijdig laat controleren of alles nog up-to-date is en aansluit op uw wensen. U bent van harte welkom om vrijblijvend advies in te winnen bij uw EPN notaris Westerhuis Notarissen voor een kosteloos advies, zodat u zeker weet dat alles weer up-to-date is. Meer informatie: www.westerhuisnotarissen.nl

Meer berichten