Glasvezel. Beeld: pexels.com
Glasvezel. Beeld: pexels.com

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen

Algemeen Bedrijfsberichten

BODEGRAVEN - Als er vóór 11 maart voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd op de bedrijventerreinen Doortocht, Dronenhoek en Rijnhoek in Bodegraven. Ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen kunnen zich aanmelden bij een telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet.

Eerder heeft het glasvezelbedrijf DELTA Netwerk een succesvolle campagne afgesloten voor glasvezel in de woonkernen in Bodegraven. Nu zijn de bedrijventerreinen aan de beurt. Ondernemers en bewoners die voor 11 maart een abonnement afsluiten, betalen geen vastrechtvergoeding. Stap je later over, dan profiteer je niet meer van de collectieve aanleg en worden er aanlegkosten in rekening gebracht.

Steeds meer brandbreedte nodig

Johan Datema, projectmanager DELTA Netwerk: “Er is veel behoefte aan glasvezel, doordat een coax- of koperverbinding niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Steeds meer apparaten krijgen een internetverbinding en de kwaliteit van data en video’s wordt hoger, waardoor er meer bandbreedte nodig is. Internet via koper of coax is trager, storingsgevoeliger en in veel gevallen duurder dan een internetabonnement over glasvezel. Pak deze kans en verbeter je leef- en werkplezier!”

Samenwerking

DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Het werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel. 

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/bodegraven. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Bodegraven.