Mike van Bakker met zijn rioolservicewagen.
Mike van Bakker met zijn rioolservicewagen. Foto: Bakker Rioolservice

Rioolservice gestart

Bedrijfsbericht

REEUWIJK -Op 1 april is een jongensdroom uitgekomen voor Mike Bakker. Hij is op die datum gestart met zijn rioleringsservicewagen voor de regio Zuid-Holland. Zijn wagen herbergt de nieuwste snufjes op het gebied van rioleringstechniek. Twee jaar geleden is hij gestart met het voorbereiden van zijn eenmanszaak. U kunt bij Bakker Rioleringstechniek terecht voor alle problemen met uw riool zoals ontstoppen, reinigen, camera inspectie, maar ook het traceren van een ondergrondse leiding of het repareren van rioleringen. Mail voor meer informatie naar info@bakkerriool.nl.

Bakker rioleringstechniek is per 1 april 2024 gestart met een eigen rioolservicewagen vol met de nieuwste snufjes op het gebied rioleringstechniek. In een woord WAUW een jongens droom die uitkomt! Toen ik 2 jaar geleden begon met een nieuw avontuur namelijk het opstarten van mijn eigen eenmanszaak Bakker Rioleringstechniek!Vanaf vandaag staan we voor u klaar met mijn eigen kneiterdikke rioolservice wagen met alles erop en eraan.

Wat kunnen zij voor uw betekenen; ontstoppen, reinigen, camera inspectie (evt. inclusief digitale verslaglegging), Lek/geur detectie, traceren van uw ondergrondse leiding, reparatie/aanleg van rioleringen. Kortom voor het oplossen van uw riool problemen in de regio Zuid-Holland.

Advertentie

Categorieën