Logo kobr.nl
Archiefbeeld Vakantie Kinder Spelen
Archiefbeeld Vakantie Kinder Spelen (Foto: )

Circus tijdens Vakantie Kinder Spelen Zwammerdam

  Human Interest

Zwammerdam - De Stichting Vakantie Kinder Spelen Zwammerdam organiseert van 26 t/m 29 augustus de jaarlijkse Vakantie Kinder Spelen. Het thema dit jaar is Circus!

Dit jaar zullen 'Groot' (kinderen van 6 jaar tot en met groep 8) en 'Klein' (kinderen van 3 tot en met 6 jaar) op hetzelfde terrein hutten gaan bouwen. De huttenbouw start op maandag 26 augustus om 10.00 uur. Dit gebeurt op het terrein van Ipse de Bruggen, net als vorig jaar bij de paardenbak, aan de Spoorlaan in Zwammerdam.

'Klein' zal die dag hun kartonnen hutten gaan beschilderen en versieren. Dinsdag 27 augustus zullen ze net als Groot beginnen om 9.30 uur. Het programma is tot 12.00 uur gevuld met dansen, knutselen en spelletjes spelen. Op woensdag 28 augustus is de start eveneens om 9.30 uur, waarna de kinderen om 12.30 uur een optreden geven.

Op maandag 26 augustus gaat 'Groot' van start met het bouwen van de hutten. Hierbij zullen ze in de morgen nog geholpen worden door hun ouders en daarna zelf verder gaan met bouwen. Er wordt de hele dag getimmerd. Op dinsdag 27 augustus gaan de kinderen zich vermaken met allerlei sport- en spelactiviteiten. In de middag worden de hutten geverfd en bij mooi weer komt de brandweer voor een waterfeestje.

Clownsneuzen

Op woensdag 28 augustus start de jaarlijkse tienkamp in het thema Circus. 's Avonds tussen 19.00 en 21.00 uur is er de vrijmarkt, waar de kinderen spullen kunnen verkopen die betrekking hebben op het thema Circus. Tijdens deze avond worden er ook clownsneuzen verkocht. De opbrengst van deze verkoop gaat naar de CliniClowns. Als de ouders naar huis zijn, zullen de kinderen beginnen aan het nachtspel. Tijdens de laatste dag, donderdag, worden vanaf 13.00 uur de hutten weer afgebroken.

Schrijf je in via de facebookpagina van VKS zwammerdam.

Meer berichten