Logo kobr.nl
Voorzitter Arjan Griffioen (l) en trainer Arjen Linstra ondertekenen het contract. Beeld: André van Egdom
Voorzitter Arjan Griffioen (l) en trainer Arjen Linstra ondertekenen het contract. Beeld: André van Egdom (Foto: )

Arjen Linstra nieuwe trainer Rohda'76

  Sport

Bodegraven - Rohda'76 heeft in Arjen Linstra een opvolger gevonden voor Willem van Vegten die aan het einde van dit seizoen vertrekt.

Op dit moment traint en coacht Linstra de hoofdmacht van Aarlanderveen. Daarmee behaalde hij afgelopen jaar de titel in de vierde klas. Momenteel bezet zijn elftal de tweede plaats achter koploper TAVV. De 37-jarige Koudekerker is bezig aan zijn zesde seizoen bij Aarlanderveen. Eerder was hij jeugdtrainer en -coördinator bij Koudekerk en Bernardus. Als speler kwam Linstra uit voor Koudekerk, ROAC en Lugdunum. "Met de keuze voor Rohda'76 heb ik mijn hart en gevoel gevolgd. Altijd als ik hier kwam, vond ik Rohda'76 een mooie club en hoopte daar nog een keer trainer te kunnen worden. Nu deed die kans zich voor en viel dat mooi samen," verklaart Linstra zijn besluit. De nieuwkomer omschrijft zichzelf als een enthousiaste, bevlogen en gedreven trainer die na de zomervakantie graag aan de slag gaat met de jeugdige Rohda-selectie.

Voor het nieuwe seizoen zoekt Rohda'76 nog een assistent voor Linstra, iemand die de training en coaching van het tweede elftal voor zijn rekening gaat nemen.

Beeld: André van Egdom

Meer berichten