Logo kobr.nl

34e Snertloop van RVC `33

(HARD)LOPEN

Reeuwijk - Voor de 34ste keer organiseert RVC '33 op zaterdag 6 januari de zogenaamde 'Snertloop', een (hard)loopwedstrijd van 4,2 km rondom 'De Baars' voor iedereen die het jaar sportief wil beginnen. Er wordt gestart op Kaagjesland en de finish is op het parkeerterrein bij RVC. De jeugd tot en met 10 jaar zal (meerdere keren) rond het hoofdveld lopen en ook finishen op het parkeerterrein. Dankzij Vergeer Holland en Sportclub Reeuwijk kan de snertloop met zijn tijd meegaan: de tijd wordt elektronisch geregistreerd.

Goede doel

Het inschrijfgeld van de snertloop wordt, net als ieder jaar, ook dit jaar geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting ClownsZaken. De Reeuwijkse Marleen van Os maakt humanitaire clownsreizen. Als clown wil ze een lichtpuntje zijn voor mensen die weinig hebben (www.marleenvanos.nl/stichting.asp)

Inschrijven

U kunt u zich al inschrijven via de website www.rvc33.nl. Betaling van het inschrijfgeld (t/m 10 jaar 1 euro, vanaf 11 jaar 2 euro) gebeurt bij het afhalen van het deelnemersbewijs op 6 januari in de RVC kantine. Inschrijving kan ook nog op de dag zelf, maar voorinschrijving heeft de voorkeur. Natuurlijk zal er na de Snertloop weer voor iedereen een kom snert of warme chocolademelk klaarstaan en is er alle tijd om nog even na te praten.

Meer berichten