Inge Nieuwenhuizen
Inge Nieuwenhuizen

Samenstelling nieuwe college

Algemeen

Burgemeester Christiaan van der Kamp, Openbare Orde, en Veiligheid, Regionale Zaken Integriteit, Personeel en organisatie, Burgerparticipatie, Naturalisaties, Dorps- en Wijkbestuurder voor Reeuwijk-Dorp.


Wethouder Inge Nieuwenhuizen, 1e locoburgemeester, Economische Zaken in ruime zin, Verkeer en vervoer, Recreatie en toerisme, Citymarketing, Werk en inkomen, zoals Participatiewet en armoedebeleid, Dorps- en Wijkbestuurder voor Reeuwijk-Brug. "Ik vind het een voorrecht voor deze gemeente met de eigenheid van de verschillende kernen als wethouder aan de slag te gaan. Het is mijn derde wethouderschap. Ik wil op zoek gaan naar oplossingen samen met inwoners, bedrijven en organisaties."

Wethouder Dirk-Jan Knol, 2e locoburgemeester, Financiën, ICT, Evenementen, Sport in ruime zin, Agrarische zaken, inclusief Jacht en Visserij, Wonen volkshuisvesting in ruime zin, Dienstverlening en communicatie, Dorps- en Wijkbestuurder voor Bodegraven-Noord en Bodegraven-Zuid. "Je kunt eindeloos praten, maar het doen is belangrijk. Ik wil aanpakken, mensen in beweging krijgen en samen aan een mooiere en duurzame samenleving werken. Verbroedering en sportiviteit bevorderen. En de schuld van onze gemeente verder omlaag brengen."

Wethouder Jan Leendert Van den Heuvel, 3e loco-burgemeester, Ruimtelijke Ordening, Implementatie Omgevingswet, Cultureel erfgoed, Handhaving BWT en milieu, Onderwijs in ruime zin, Bibliotheek, Schiphol, Grondbedrijf, Dorps- en Wijkbestuurder voor Nieuwerbrug. "Het brede vertrouwen is een prettige start voor een wethouder. Het is ook een mooie taak om vier jaar met en voor u een betekenisvolle bijdrage voor onze gemeente te mogen leveren. Met oog voor continuïteit en vernieuwing."

Wethouder Kees Oskam, 4e locoburgemeester, Sociaal domein, WMO, Mantelzorg en ouderen, Inrichting en onderhoud openbare ruimte, Vastgoed, Doelgroepenvervoer, Dorps- en wijkgericht werken, Dorps- en Wijkbestuurder voor Sluipwijk en Waarder. "We kunnen de denk- en daadkracht van inwoners, raad en organisaties benutten om onze mooie gemeente in gezamenlijkheid verder verbeteren, ook de fysieke leefomgeving. Met de inzet dat iedere inwoner mee kan doen."

Wethouder Robèrt Smits, 5e locoburgemeester, Duurzaamheid, Sociaal domein, Jeugd, Cultuur, Natuur, Dierenwelzijn, Dorps- en Wijkbestuurder voor Driebruggen en De Meije. "Een wens is in vervulling gekomen, voor het eerst in de geschiedenis doet GroenLinks hier mee in een college. Een clubje is een club geworden. We willen met elkaar in gesprek gaan, kijken waar de energie ligt en met gedragen voorstellen komen. Een samenleving maak je sterker als je het met zín allen doet. Ik wil als wethouder een bereikbare gesprekspartner zijn."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertentie

Categorieën