Afbeelding

Unieke ervaringen bij Bodegraafse Maestro

Algemeen

Bodegraven - Oud-militair Han Sijm heeft de titel 'Bodegraafse Maestro' overgenomen van Fauve Kok-Langerak, winnares van de eerste editie van dit muzikale festival waarbij bekende inwoners het FPO (Maestro orkest) dirigeren.

Onder belangstelling vanhet enthousiaste publiek toonden tien deelnemers afgelopen zaterdag op het Raadhuisplein hun dirigeerkunsten. Jan Vergeer en Bram Maarleveld eindigden als tweede en derde. De tien deelnemers waren Han Sijm, Judith Bouma (huisarts), Jolene Overes (leerkracht), Jan Vergeer (CDA), Ben Kraan (architect), Lizette Visscher (Culturele Commissie), Wieneke Icke (Bureau Bousa), Bram Maarleveld (student, Sem & Sam Kinderfeest), Marinka Drost (Docent Plus) en Arjan van Esveld (Landal Reeuwijk).

Stuk voor stuk vonden zij het een unieke belevenis, zo blijkt uit de reacties op twitter. Zo liet Wieneke weten dat het een leuke, eervolle ervaring was dat en dat de deelnemers er met z'n allen een feestje van hebben gemaakt. Met dank aan de orkestleden en organisatoren. Het FPO (Maestro orkest) heeft 's avonds nog meegewerkt aan het Benefietconcert voor project Ana van Stichting Betania in de dorpskerk van Bodegraven. Dit in samenwerking met het Alphens Oratorium Koor.

Beeld: Lucienne de Valk

Advertentie

Categorieën