Logo kobr.nl

Fantastisch zomerfeest op Regenboog

Reeuwijk - Met een geweldig feest waar veel te doen was voor de kinderen en contacten werden versterkt tussen ouders onderling en ouders en school én ook nog eens een prachtig bedrag is opgehaald, kan er gesproken van een dubbele win-win situatie.

Voor de kinderen was er een heel spellencircuit met onder andere sjoelen, reuze bellenblaas, stok vangen en een spiraal. Daarnaast was er nog de mogelijkheid om prijzen te winnen met spijkerbroekhangen of enveloppen trekken, je heerlijk uitleven op een groot springkussen, penalty schieten, het volgen van een boksclinic, lolly trekken, armpje drukken tegen meester Johan of jezelf te vereeuwigen met een heuse Photo Booth.

Naast de opbrengst van gezelligheid en onderlinge verbinding was er ook een geweldige financiële opbrengst van zo'n € 2400,-.

Deze wordt besteed aan Stichting Remèr in Brazilië,
waar oud-leerling van De Regenboog Jacoline Groenendijk aan verbonden is. Een ander deel van de opbrengst gaat naar de aanschaf van techniekmaterialen en een deel wordt gereserveerd voor het Groot Schoolplein Orkest, dat het volgende schooljaar de afsluiting van een muzikale projectweek zal vormen.

Meer berichten