Vrijwilligers gezocht

Algemeen

Voor de rubriek vrijwilligers gezocht kunnen alle vacatures voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke organisaties in Bodegraven-Reeuwijk worden aangemeld. Vacatures worden eenmalig gratis geplaatst. Mail naar redactie@kobr.nl. Kijk ook op www.erkendtalent.nl.

Maatjes

Bodegraven-Reeuwijk - Wilt u iets betekenen voor een ander? Houdt u ervan om persoonlijk contact aan te gaan met mensen? Heeft u 1 uur in de week tijd (overdag, avond of weekend)? Een maatje wordt één op één gekoppeld aan een inwoner. Samen drinkt u een kop koffie, gaan jullie op pad, helpt u bij het aangaan van nieuwe contacten of het opzoeken van nieuwe activiteiten. Het maatje opent deuren, verbreedt paden en is een steun voor de ander. Als maatje kunt u rekenen op begeleiding en training vanuit SAM Welzijn. U wordt gekoppeld aan iemand waarmee u een klik heeft. Heeft u interesse of wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op met Maatjesproject SAM Welzijn, telefoon 06-30849203 of e-mail L.Janssen@samwelzijn.nl.

Groenploeg Zustertuin

Bodegraven - Wekelijks op donderdagochtend houdt de groenploeg De Oude Zustertuin schoon. De paden worden geveegd, onkruid gewied, het groen wordt verzorgd. Kortom, onze bezoekers komen in een schone en mooie kinderboerderij. De groenploeg bestaat uit een groep gezellige dames en heren die met veel liefde en plezier dit werk op zich nemen. Toch kan de groenploeg extra handen gebruiken. Wie wil ons helpen de paden onkruidvrij te houden? Kom gewoon een keer langs op donderdagochtend en zie hoe het eraan toegaat. De groenploeg start om 9.00 uur. Je bent van harte welkom! Voor informatie: e-mail info@zustertuin.nl.

Advertentie

Categorieën