CVC deelt de tweede plek na winst op Sporting Leiden
CVC deelt de tweede plek na winst op Sporting Leiden Foto: Rien Hermenet

Rohda'76 ervaart ongeschreven voetbalwet

Algemeen

In de uitbeurt bij Siveo'60 heeft Rohda'76 zichzelf tekort gedaan. Vooral voor de rust kregen de Bodegravers een paar dotten van kansen, maar uiteindelijk gingen de Zegvelders met de buit aan de haal: 1-0. Door dit onnodige verlies moet Rohda'76 voorlopig genoegen nemen met een plek in de middenmoot.

CVC Reeuwijk hield de drie punten in eigen huis door op Sportpark Groene Zoom met 2-1 van Sporting Leiden te winnen. De Reeuwijkers kwamen goed uit de startblokken. Lourens Uiterwijk vond al na vijf minuten het doel, 1-0. De bevrijdende 2-0 viel na rust en kwam van de voet van Moussa Kalisse. Het team uit Leiden scoorde vervolgens tegen maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Met een 4-1 overwinning op het Haagse Laakkwartier maakte ESTO de domper van vorige week tegen TAC '90 goed. Het verschil was groot, deze week en vorige week. ESTO speelde vooral in de eerste helft een prima en gedreven wedstrijd. Met deze tweede overwinning schuift ESTO op richting het middenveld van de ranglijst.

Bij RVC had men toch wat anders verwacht van de competitiestart. Ook tegen ONA uit Gouda werd er verloren en wel met 0-2. Met alleen een overwinning op ESTO zijn de Reeuwijk-Dorpers in de staart van de ranglijst aangekomen.

Beeld: Rien Hermenet