Afbeelding

Enzo Knol verrast 13-jarige Reeuwijkse Merlijn

Algemeen

Reeuwijk - Zaterdagmiddag kwam Merlijn van Deest volledig onverwacht oog in oog te staan met zijn idool Enzo Knol, de populairste vlogger van Nederland met inmiddels meer dan ruim twee miljoen abonnees op zijn gelijknamige YouTube-kanaal. Merlijns oudere zus Nina had de ontmoeting voor haar broer gearrangeerd.

Nina van Deest reageerde afgelopen vrijdag op een bericht van Knol op Instagram: "Mijn Jeep staat tijdelijk bij de garage, dus heb ik deze cabrio als leenauto! Wil je een rondje rijden met mij? Ik heb twee getallen in mijn hoofd, probeer het te raden en ik kom morgen bij je langs!" Nina reageerde direct en postte de getallen 4 en 4. Zaterdagmorgen kreeg Nina via Instagram het bericht van Enzo dat ze de uitverkorene was uit bijna negentigduizend reacties. Helaas moest Nina zelf werken, maar ze vertelde Enzo dat haar broertje Merlijn ook een grote fan van hem is, met als reactie: "Dan ga ik toch naar Merlijn toe!"

Verrassing

Zaterdagmiddag arriveerde Enzo in zijn cabrio voor de deur van Beatrixlaan 9 in Reeuwijk. Merlijn wist nog van niets! En zo stond hij ineens oog in oog met zijn grote idool. Na samen wat gekletst te hebben, zijn ze samen een ritje gaan maken in de prachtige cabrio. Onderweg hebben ze opnames gemaakt voor de vlog van Enzo. Bij terugkomst nam de populaire vlogger nog uitgebreid de tijd om binnen wat te drinken en de tamme kippen van Merlijn te bewonderen. Bij het afscheid kreeg Merlijn twee paar Knol-sokken, een Knol-bal en vrijkaartjes voor Madame Tussauds waar zijn wassen beeld te bewonderen is. Voor de vele inmiddels toegesnelde buurtbewoners had Enzo Knol ook een vriendelijk woordje. De reactie van Merlijn spreekt boekdelen: "Het is ongelooflijk, wat een super mega coole man is Enzo Knol."

Tekst: Edith Op de Woerd

Enzo Knol & Merlijn van Deest

Advertentie

Categorieën