Afbeelding

Eerste verlies voor Vriendenschaar

Algemeen

Vriendenschaar heeft de thuiswedstrijd tegen ACKC 1 verloren met 12-14. De tegenstander bleek lastig: het team speelde dynamisch, maar ook fysiek en onrustig. Al in de eerste helft bleek het voor Vriendenschaar moeilijk de korf te raken. Aanvallen werden te groot opgezet, waren onrustig of bestonden uit één-schots-aanvallen. De kansen waren er wel, maar het schotpercentage voor de Bodegravers lag erg laag. Gelukkig werd in de verdediging wel goed de druk erop gehouden, zodat ACKC ook niet tot veel scores wist te komen. Dit bracht de ruststand op 7-7. Helaas wist de thuisploeg in de tweede helft slechts één keer te scoren en de tegenstander net twee keer meer. Het schotpercentage zal voor de komende wedstrijden flink moeten worden opgeschroefd, maar Vriendenschaar heeft er vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Beeld: André van Egdom