Logo kobr.nl
Foto:

Hizi Hair opent kapsalon in Bodegraven

Bodegraven - Afgelopen vrijdag 1 maart zijn de deuren van Hizi Hair opengegaan aan het Raadhuisplein, in een deel van het pand waarin voorheen de ABN AMRO bank gevestigd was. Fatin Overbeek is de eigenaar van deze gloednieuwe kapsalon: "Ik ben enorm trots dat ik mijn droom kan waarmaken bij een mooie organisatie als Hizi Hair. Ik vind het geweldig om mensen mooi haar te geven, met daarbij een persoonlijke en professionele sfeer in een prachtige salon."

Hizi Hair is een professionele kappersketen met meer dan 60 kapsalons. Zo'n 35 jaar geleden opende de eerste salon. De kapsalon in Bodegraven is de 64e vestiging van de keten. Fatin Overbeek (42 jaar): "Van de 64 zaken zijn er 7 filialen, de overige zaken zijn franchise-bedrijven. Zo ook de kapsalon in Bodegraven. Het betreft voor mij een duobaan. Behalve dat ik nu mijn eigen zaak open, ben ik ook nog manager van 3 filialen." Fatin werkt drieënhalve dag mee in haar nieuwe kapsalon, daarnaast zijn er twee kapsters en twee leerlingen actief in Bodegraven. Fatin heeft haar sporen verdiend: al bijna 25 jaar zit zij in het kappersvak. Sinds oktober 2018 werkt ze bij Hizi Hair, waar ze nodige ervaring heeft opgedaan. Nu komt haar droom uit: een eigen kapsalon en daar kan ze zoals ze het zelf omschrijft: "Iedere dag mensen mooier maken."

Wasmassage

Er zijn in Bodegraven al 19 kapperszaken gevestigd, groot en klein. Toch denkt Fatin zich te kunnen onderscheiden van de andere kapsalons. "Een knip- of kapbeurt moet een relaxmoment voor onze klanten worden; even ontspannen en tot jezelf komen." Vooral de wasmassagestoelen zullen bijdragen aan 'hernieuwde energie'. Het motto van van onze keten is: 'iedere dag mooi haar'. Er wordt veel aandacht besteed aan de haarverzorging, niet alleen in de kapsalon, maar ook in de vorm van tips en producten voor thuis.

Tevredenheidsgarantie

Tijdens de eerste maand dat de nieuwe kapsalon in Bodegraven open is, gelden er speciale tarieven. Bovendien krijgt in deze periode elke klant een Hizi-Voordeelkaart. Bij de kapsalon kan je zes dagen per week terecht. Je bent welkom met en zonder afspraak. Fatin benadrukt dat alle klanten 100% tevredenheidsgarantie krijgen op zowel de kapsels als de producten.

Tekst en beeld: Edith Op de Woerd

Meer berichten