Logo kobr.nl
Foto:

Welkom geldbedrag voor Kom-mee-eten

Bodegraven - Op 9 maart was de prijsuitreiking van de landelijke actie 'Help Nederland vooruit' van ING Nederland fonds, een actie waarbij liefst 256 gelddonaties werden uitgereikt, verdeeld over 52 regio's in ons land. Samen met de twee vrijwilligers Tineke en Karin heeft coördinator Asha Bruinsma-Soedhoe van Stichting Kom-mee-eten een gewonnen bedrag van 2000 euro bij deze prijsuitreiking mogen ophalen.

Via stemmen door het publiek maakten de genomineerde stichtingen binnen deze actie kans op een welkom geldbedrag. Het was spannend op welke plaats Stichting Kom-mee-Eten uit onze gemeente zou eindigen. Asha: "Er is massaal door inwoners van Bodegraven-Reeuwijk op onze stichting gestemd en dankzij velen die onze stichting een warm hart toedragen, zijn wij op een heel mooie derde plaats geëindigd met 235 stemmen, goed voor een cheque van 2000 euro."

"Met dit bedrag - waarvoor onze dank aan de stemmers en het fonds - wil onze stichting nóg meer mensen stimuleren om aan onze gezellige tafel aan te schuiven. Met onze versgekookte maaltijden en het samen eten wordt geprobeerd een kleine bijdrage te leveren om eenzaamheid te bestrijden, een uurtje gezelligheid te scheppen, een luisterend oor te bieden, een arm om de schouders te leggen, maar bovenal plezier met elkaar te hebben. Want ook voor Kom-mee-Eten geldt: Samen lachen is dubbel plezier hebben."

Meer berichten