Afbeelding

Zaterdag Streekmarkt Bodegraven

Algemeen

Bodegraven - Aanstaande zaterdag is weer de gezellige Streekmarkt in de Kerkstraat. Het belooft een spectaculaire editie te worden, want er is veel te zien en beleven in het dorp.

"We hoorden dat de streekmarkt niet meer georganiseerd kon worden vanuit BOV. We vonden dit erg jammer en hebben met de kraameigenaren de koppen bij elkaar gestoken", vertelt Mischa Kamerling van Keurslager Kamerling. "We zien nu al mooie ontwikkelingen. Vorige maand was de opkomst erg goed. Ik heb het nog nooit zo druk gezien op de Streekmarkt en dat verwacht ik deze zaterdag weer."

Aanstaande zaterdag wordt door de gemeente de Veiligheidsdag georganiseerd in het centrum van Bodegraven. Er zijn diverse demonstraties van de hulpdiensten op verschillende locaties. Op de streekmarkt zijn prachtige tractoren te zien. Er zijn weer verschillende aaibare dieren aanwezig en een veelzijdig aanbod van marktkramen met volop streekproducten. Mischa: "Voor de muzikale omlijsting staat er ook een muzikant met een accordeon. Erg gezellig." Voor last-minute moederdaggeschenken is iedereen bij de streekmarkt op het juiste adres. De streekmarkt is van 10.00 tot 16.00 uur.

Deelnemers van de markt zijn onder andere:

- Passiflora Bloemwerk
- Finca-forata olijfproducten
- Imker Bos honingproducten
- Koekje van eigen Kaas met Goudse Kaaswafels
- Keurslager Kamerling met grillworstproducten en moederdaggeschenken
- Den Brave met Aloë Vera producten
- Boerderij Veelenturf met aaibare dieren
- De Wereldwinkel
- Harmen Kooistra met schilder- en kunstwerken
- De Energie Coöperatie

Afbeelding

Advertentie

Categorieën